ParGate Scandinavia AB - ParGate.se

ParGate Scandinavia AB, Pargate.se, är en uppstickare med svenska initiativtagare som specialiserat sig på avståndsmätare för golf & jakt. Vi har skapat och äger det registrerade varumärket ParGate. Utveckling av produkterna påbörjades våren 2009 och bolaget etablerades i början av 2010. Vi har idag verksamhet i Skandinavien, Europa och Australien.

Bakom projektet står bland andra Johan Ryström som är en känd golfprofil i Sverige och Europa. Efter dryga 15 år på Europatouren och idag som kommentator på Sveriges ledande golfkanal Viasat Golf är han ett tungt namn i branschen.

Våra kikare under varumärket ParGate är designade i Sverige av svenska designers. All utveckling och design görs i Stockholm för att få exakt det vi vill ha. Produktionen sker i Kina.

Vår vision

Vi vill utveckla avståndsmätare för golf av hög kvalitet till ett pris som den vanlige golfaren är beredd att betala. Servicenivån skall vara i toppklass där en felaktig produkt byts ut direkt. Tack vare ett noggrannt arbete och hög kvalitetskontroll är vi mycket glada över att mindre än 2 % av de kikare vi levererat haft någon typ av defekt.

Vi har gjort många förbättringar och uppdaterat våra produkter med bland annat nya sikten, förbättrad mjukvara och mycket annat och hoppas att vi ska få ett fantastiskt bra år även i år.